جشنواره بازیهای رایانهای فجر
ایفای نقش ناشر در حلقه اتصال میان سرمایهگذار و بازیساز
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق در اولین پیش رویداد سرمایهگذاری دهمین جشنواره بازیهای رایانهای فجر گفت موفقیت مسیر صنعت بازی کشور مستلزم بههم پیوستن حلقههای زنجیره ارزش بازیهای رایانهای است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، سیدمهدی سادات حیات شاهی در این رویداد با اشاره به اینکه در کشور آن طور که باید به ابعاد مختلف حوزه بازی پرداخته نشده است، گفت: این موضوع نقطه ضعف حاکمیت، مجموعههای فعال در حوزه سرمایهگذاری، فضای دانشگاهی و جامعه بازیسازان است. موفقیت در این مسیر مستلزم به هم پیوستن حلقههای زنجیره ارزش بازیهای رایانهای است. اگر میان این حلقهها پیوستگی وجود نداشته باشد و زیر ساختها آماده نباشد، این صنعت به موفقیت لازم دست پیدا نمیکند. به عنوان مثال باید به مشکل دسترسی ما به اینترنت که یکی از ابزارهای مهم و جدی توسعه صنعت بازی است، پرداخته شود.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق افزود: باید در جهت شکلگیری این زنجیره دست به دست هم دهیم و برای پیدا کردن حلقههای مفقوده این زنجیره تلاش کنیم. ما در حوزه سرمایهگذاری در کنار دیگر صندوقهای سرمایهگذاری میتوانیم در کنار هم بخش سرمایهگذاری را فراهم کنیم. اما در این بین لازم است شرایط دیگری نیز مهیا شود. یکی از عناصر مهم در این حوزه نقش ناشران است. به اعتقاد من سرمایهگذار نباید به تیمهای بازیساز متصل شود. ما یک حلقه میانی بین سرمایهگذار و بازیساز نیاز داریم و این حلقه اتصال باید توسط ناشران ایجاد شود.
حیات شاهی تصریح کرد: ناشران باید هم نقش منتور برای ورود به بازار و هم نقش منتور را در ارتباط با فهم جذب سرمایه و هزینهکرد منابع مالی و فهم از ورود به بازار و نگهداشت نیروی انسانی داشته باشند. در چنین شرایطی است که امکان رشد تیمهای بازیساز برای ورود به بازار وجود خواهد داشت. نقیصهای که در تجربه ما در حوزه سرمایهگذاری نمایان شده نشان میدهد آنجاهایی که این اتصال برقرار نبوده هم سرمایهگذاری با شکست مواجه شدهاند و هم تیمهای متقاضی جذب سرمایه. در مواردی که توانستیم از طریق ناشران به بازیسازان متصل شویم، به تجربههای موفقی در سرمایهگذاری دست پیدا کردهایم. بنابراین به این نقش اهمیت میدهیم و باید این نقش را جدی بگیریم.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق گفت: صنعت بازی نه فقط بهعنوان سرگرمی بلکه ابزار سیاستگذاری و حل مسئله است و نقش بسیار موثری در شبیهسازی سیاستگذاریها و برنامهریزیهای آینده دارد. توجه به این موضوع باعث بهرهمندی صنعت بازی از ابعاد اقتصادی، اشتغال، توسعه فناوری و اتصال به شبکههای بینالمللی میشود.
ارسال به دوستان